De huidige broeders

Huub Broekhuijse

Huub Broekhuijzen

Huub is gekozen als lid van de Broederschap op 28 december 1973 en is daarmee de langstzittende broeder. Hij is de opvolger van P. van den Bosch. Op 15 september 1977 is hij gekozen tot vice-procurator. Van 16 december 1981 tot en met 18 mei 2006 is hij procurator geweest en van 2010 tot 2015 vice-procurator  na het overlijden van vice-procurator Hans Versteeg. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als directeur van de Rabobank geniet Huub nu van zijn pensioen.

Ko Jansen

Co Janssen

Ko is gekozen als lid van de Broederschap op 16 september 1982. Hij is de opvolger van A.G. Verhoef. Van 2 oktober 1991 tot en met 29 oktober 2015 was hij vice-procurator. In het dagelijks leven had Ko een veehouderij in Haarzuilens.

Hans van Dijk

Hans van Dijk

Hans is gekozen als lid van de Broederschap op 15 oktober 1986. Hij is de opvolger van E.G. Baars. In het dagelijks leven heeft Hans samen met zijn broer Ben een bakkerij gehad in Vleuten en nu geniet hij van zijn pensioen.

Gerard van den Bosch

Gerard van den Bosch

Gerard is gekozen als lid van de Broederschap op 2 oktober 1991 en is de opvolger van E. van Dijk. In het dagelijks leven had Gerard een veehouderij en loonwerkersbedrijf in Haarzuilens.

Jan Kooijman

Jan Kooiman

Jan is gekozen als lid van de Broederschap op 6 oktober 1992 en is de opvolger van zijn vader J.A.P. Kooijman. In het dagelijks leven had Jan een veehouderij in Haarzuilens en hij helpt nu nog zijn zoon, die in Hazerswoude-Dorp een nieuwe boerderij is gestart.

Dirk van Dijk

Dirk van Dijk

Dirk is gekozen als lid van de Broederschap op 28 september 1993. Hij is de opvolger van G.H. van den Berg. In het dagelijks leven had Dirk de smederij Dirk van Dijk, die nu door zijn zoon wordt voortgezet.

Arie van Rooijen

Arie van Rooijen

Arie is gekozen als lid van de Broederschap op 19 september 1996. Hij is de opvolger van J.C. van Dijk. In het dagelijks leven had Arie een drukkerij, die nu door zijn zoon en dochter wordt voortgezet. Nu geniet hij van zijn pensioen.

Theo van Lint

Theo van Lint

Theo is gekozen als lid van de Broederschap op 30 september 1998. Hij is de opvolger van G.C.P. Versteeg. In het dagelijks leven had Theo samen met zijn broer Ton een bedrijf in grondverzet, cultuurtechniek, landbouwmechanisatie en verhuur van diverse machines. Het bedrijf wordt nu door Ton en de beide zonen van Theo voortgezet.

Henny Smorenburg

Henny Smorenburg

Henny is gekozen als lid van de Broederschap op 1 oktober 2003. Hij is de opvolger van J.P.M. Miltenburg. Op 18 mei 2006 is hij gekozen tot procurator. In het dagelijks leven was Henny ondernemer op het gebied van projectmanagement van sportevenementen met een grote passie voor voetbal. Daarnaast zet hij zich in voor de Oranjevereniging Wilhelmina van Vleuten en Stichting Vrienden van het Maximapark en is hij voorzitter van de raad van commissarissen van de plaatselijke verzekeringsmaatschappij “Onderling Verzekerd”.

Fred van den Tempel

Fred van den Tempel

Fred is gekozen als lid van de Broederschap op 8 september 2005. Hij is de opvolger van G.G. van der Meer. In het dagelijks leven had Fred een doe-het-zelf-winkel in Vleuten. Het liefst had hij een carrière in de sport gehad, maar helaas stonden blessures deze droom in de weg.

Ko van Eijk

Ko van Eijk

Ko is gekozen als lid van de Broederschap op 9 september 2010. Hij is de opvolger van J.P.M. Versteeg. Op 29 oktober 2015 is hij gekozen tot vice-procurator, 26  september 2022 heeft hij de functie doorgegeven aan Joost Oorschot. In het dagelijks leven was Ko bureauredacteur bij de NOS. Hij geniet nu van zijn pensioen.

Kees de Goeij

Cees de Goei

Kees is gekozen als lid van de Broederschap op 9 september 2010. Hij is de opvolger van P. Oostrom. In het dagelijks leven was Cees medewerker bij een grondverzetbedrijf. Nu geniet hij van zijn pensioen.

Albert de Groot

Albert de Groot

Albert is gekozen als lid van de Broederschap op 9 september 2010. Hij is de opvolger van J.W.M. van Rooijen. Op 29 oktober 2015 is hij gekozen tot vice-procurator. In het dagelijks leven was Albert orchideeënkweker en begeleidde hij re-integratie trajecten.

Nico de Rijk

Nico de Rijk

Nico is gekozen als lid van de Broederschap op 8-2-2018. Hij is de opvolger van F.E. de Rooij. In het dagelijks leven had Nico bloemen- en plantenzaak “Het Bloemenstationnetje” in Vleuten. Nico is nu beheerder van het R.K. kerkhof in Vleuten.

Joost Oorschot

Joost Oorschot

Joost is gekozen als lid van de Broederschap op 2 september 2021. Hij is de opvolger van A.M. Sprong en op 26 september 2022 is hij gekozen tot vice-procurator. In het dagelijks leven is Joost bankier bij de Rabobank.